Close

Leestip: het prachtige verhaal van Bobby en Cheryl Love

07 februari 2020 02:02 / Leestip
H Het liefdesverhaal van Bobby en Cheryl Love is er een voor in de boeken. Humans of New York legde het vast in maar liefst elf delen, waarin je wordt meegezogen in het veelbewogen leven van het echtpaar.

Het Instagramaccount Humans of New York laat al jaren de meest bijzondere ‘gewone’ mensen zien uit New York. Zo ook Bobby en Cheryl Love.

Een paar jaar geleden werd het echtpaar, dat ruim veertig jaar getrouwd is, onaangenaam verrast door een bezoek van de politie. Bobby Love werd in de boeien geslagen en moest mee met de politie. Het gebeurde tot de grote verbazing van zijn vrouw Cheryl. Voor zover zij wist, had haar man nooit de wet overtreden.

Toch had de politie het bij het rechte eind. Bobby Love was namelijk niet de echte naam van de man van Cheryl. Bobby werd geboren als Walter Miller en raakte in zijn tienerjaren op het slechte pad.

Nadat hij voor de tweede keer werd opgepakt en in de gevangenis belandde, ontsnapte Walter Miller uiteindelijk toen hij vastzat in North Carolina. Miller vluchtte en kwam in 1977 aan in New York. Met hier en daar wat hulp en dankzij iemand van de Department of Motor Vehicles, die een oogje dichtkneep, lukte het hem om zijn naam te veranderen naar Bobby Love. 

Uiteindelijk komt Bobby zijn grote liefde Cheryl tegen, die volgens hem goudeerlijk is. ‘Het is een van de redenen dat ik voor haar viel’, vertelt hij aan Humans of New York. Bobby heeft zijn vrouw nooit durven vertellen over zijn criminele verleden en ware identiteit. Maar na zijn arrestatie kon hij de leugens niet meer ophouden.

Het duurde volgens Cheryl niet lang voordat ze haar man kon vergeven. Ze maakte zich zoveel zorgen om Bobby, dat het haar liefde alleen maar bevestigde.

Wil je de rest van de foto’s zien en het hele verhaal van Bobby en Cheryl Love lezen? Dat kan op de site van Humans of New York.

LEES MEER OVER