Close

Wat een bevalling met je lijf doet: Ashley Graham deelt het

12 februari 2020 02:02 / Gezondheid
M Model Ashley Graham laat de andere kant van een bevalling zien in een openhartige post op Instagram. Daarin vertelt ze dat ze luiers moet dragen door de geboorte van haar zoon Isaac.

"Raise your hand if you didn’t know you’d be changing your own diapers too!" schrijft ze in haar post, samen met een selfie in wegwerpondergoed.  

 

Graham staat wereldwijd bekend als plussize model en body positivity advocate, iets waar ze tijdens haar zwangerschap onverminderd mee doorging. Eerder zagen haar volgers de hoogzwangere Ashley al foto’s plaatsen van haar veranderende lichaam en in haar podcast Pretty Big Deal Pod sprak ze openhartig over moederschap en mom shaming met actrice Shay Mitchell.

Nu gebruikt ze haar gigantische online platform om te praten over een onderdeel van moederschap waar niet veel over gesproken wordt: de fysieke gevolgen van een zwangerschap. Met de post wil ze laten zien dat het niet allemaal rainbows and butterflies is geweest en dat ze last heeft van zwangerschapsincontinentie.

After all these years in fashion I never could’ve guessed that disposable underwear would be my favorite piece of clothing, but here we are!

Ze vertelt dat het niet meevalt om te herstellen van haar zwangerschap en dat er nauwelijks over die struggles wordt gepraat. "Ik vind het ongelooflijk waar vrouwen tegenaan lopen als het gaat om praten over wat ze doormaken na een bevalling", schrijft ze.

Marije Roorda

LEES MEER OVER

EVA OP INSTAGRAM