Close

Wij zijn op zoek naar een nieuwe redacteur

03 november 2021 04:11 / werken bij evajinek.nl
H Heb jij al flink wat ervaring als schrijver, een liefde voor mooie, journalistieke verhalen en weet je ook hoe je die het beste in de etalage zet? Dan horen we graag van je!

Deze site is dé plek waar Eva's journalistieke werk, interesses en andere fascinaties samenkomen. We vertellen graag persoonlijke en eerlijke verhalen met een stevige, deskundige basis. Verhalen waar onze lezers plezier, inspiratie of verwondering in vinden en zich aan kunnen spiegelen of optrekken.

Die lezers zijn (met name) vrouwen, die hard werken en net zo graag hard lachen. Ze zijn nieuwsgierig, willen zich ontwikkelen, zoeken herkenning in wat hen dagelijks bezighoudt en nemen zichzelf en het leven niet té serieus, maar hun dromen en ambities wel. Als redacteur weet je precies welke thema's leven bij de doelgroep en hoe je die kritisch, maar positief aanvliegt. Je bent op de hoogte van de actualiteit en weet als geen ander hoe je een originele invalshoek vindt bij een onderwerp. Daarnaast ben je commercieel savvy genoeg om deze verhalen overtuigend bij onze lezers aan de man te brengen.

 

Wie wij zoeken:

  • Je bent bevlogen, ambitieus en loopt over van energie.
  • Je hebt een hbo- of wo-opleiding, of een bak aan ervaring die het ontbreken daarvan ruimschoots compenseert.
  • Je kent Instagram, Facebook, LinkedIn en Twitter als je broekzak – en weet precies welke content bij welk platform past.
  • Je kan de taal van evajinek.nl perfect vangen in een artikel en op social media.
  • Je hebt relevante (online) journalistieke werkervaring en een portfolio met eerdere artikelen en producties.
  • Je bent behendig met Photoshop.
  • Je bent fulltime beschikbaar en kan niet wachten om te beginnen – zo snel mogelijk.

 

Nieuwsgierig geworden? Mooi! Bekijk de volledige vacature (en solliciteer) via deze link.

 

LEES MEER OVER