Close

Dronken vrouwen & onwaarschijnlijke verhalen

28 januari 2020 05:01 / 6 x podcastpret
A Als je 's nachts wakker ligt. In de trein naar werk. Tijdens een blokje om of het vouwen van de was. Podcasts maken alles leuker! Van deze 6 worden wij op de redactie bijzonder blij.

1. How’s Work? van Esther Perel

Relatiemama Esther Perel, die in haar fijne podcast bijna alle vragen over relaties wist te beantwoorden met treffende tegenvragen, heeft nu een nieuwe podcast. Over werk. How’s work heet ‘ie en deze is werkelijk net zo fijn als de andere adviezen van Esther.

2. Datevermaak

Drie vrijgezellen uit Amsterdam, Timo, Lieke en Lisa, zoeken alledrie een man. In smaakvolle en goudeerlijke anekdotes vertellen ze hoe dat gaat. Of niet. In iedere aflevering van Datevermaak vertelt de dater voor, tijdens en na de date hoe het gaat en naderhand wordt dat gedrieën uitvoerig besproken. Veel ‘oehs’, ‘ahhhs’ en lachsalvo’s. Heerlijk relativerend, ook voor iedereen met vaste verkering. 

3. The Cut on Tuesdays

Onwaarschijnlijke verhalen met uiterst grappig commentaar: de verhalen van The Cut on Tuesdays zijn een lust voor het oor. Redactieleden van New York Magazine praten werkelijk over alles met inhoud. Over penisnijd, ingewikkelde zwangerschappen en je baan opzeggen. In het Engels, maar zeker de moeite waard om te luisteren tijdens het forenzen.

4. Oprah’s Super Soul Conversations

Ze tikt inmiddels de zestig aan, en heeft dus meer levenslessen te delen dan ooit te voren. Dat doet ze dan ook naar hartenlust, in haar eigen Super Soul Conversations. Oprah Winfrey spreekt bijvoorbeeld Lady Gaga, Dr. Phil en Amy Schumer en leert je ondertussen de kunst van het leven in een half uur.

5. De Krokante Leesmap

Het is iedere aflevering een geinige chaos aan tafel. Marcel van Roosmalen, Roelof de Vries en Noortje Veldhuizen bespreken in de Krokante Leesmap, dat goddank niet zo vies is als het klinkt,  op geheel eigen wijze het beste uit de bladen. Vrolijk vermaak, met hier en daar wat gemopper van Marcel.

6. Drunk Women Solving Crime

Een echte misdaadpodcast met diep-in-het-glaasje-analyses. In Drunk Women Solving Crime hangen Hannah George, Catie Wilkins en Taylor Glenn op hilarische wijze de detective uit en zoeken ze naar gerechtigheid. Wil je horen. Heus.

Hanneke Mijnster

LEES MEER OVER