Close

Vanavond bij Jinek: 'Samen tegen corona, maar hoe nu verder?'

05 oktober 2020 02:10 / coronaspecial
Famke Louise en Diederik Gommers bij Jinek (22 september 2020)
Famke Louise en Diederik Gommers bij Jinek (22 september 2020)
V Vanavond slaan Jinek en RTL Nieuws de handen ineen voor een speciale uitzending. In 'Samen tegen corona, maar hoe nu verder?' zullen onder andere ic-arts Diederik Gommers, burgemeester Ahmed Aboutaleb en zangeres Famke Louise met elkaar in gesprek gaan.

Twee weken na hun veelbesproken ontmoeting schuiven Famke Louise en Diederik Gommers opnieuw aan bij Jinek. De twee hebben onderling veel contact gehad de afgelopen weken en de zangeres heeft inmiddels ook een bezoek gebracht aan het Erasmus MC, daar heeft zij met Gommers gesproken over het virus en de bijbehorende maatregelen. Aan tafel vertellen ze wat die gesprekken hebben opgeleverd.

DJ Cem Araci, die ook meedeed aan #ikdoenietmeermee, en andere jongeren zijn ook te gast in de uitzending. Hoe kijken zij nu naar de coronamaatregelen?

Verder zullen Ernst Kuipers en burgemeester Ahmed Aboutaleb aanschuiven, en ook viroloog en vaccinontwikkelaar Hanneke Schuitemaker en gedragswetenschapper Michaéla Schippers zijn aanwezig.

Tijdens deze special zal RTL Nieuws anchor Pepijn Crone de coronafeiten op een rij leggen, hij peilde de stemming in Nederland.

De speciale uitzending van Jinek in samenwerking met RTL Nieuws is vanavond om 21.30 uur te zien bij RTL 4.