Close

Wat motten we anders?! Met Eva en Lize

16 december 2020 03:12 / Aflevering 3: praten over kinderloosheid
D De komende weken nemen Eva en Lize samen het leven door. Omdat het leuk is. En omdat we gewoon echt niet zoveel anders kunnen. Deze keer bespreken ze de ins en outs van het leven met katten(haar) en wat het oplevert om open te zijn over kinderloosheid.

Eerder namen ze al uitgebreid door hoe je nou eigenlijk vraagt om loonsverhoging en wat meer gelijkwaardigheid op de werkvloer zou kunnen bevorderen, maar Lize en Eva zijn nog lang niet met elkaar uitgepraat. Vandaag gaat het over iets heel anders: de poezenkinders - Dirk en Dennie van Lize en Zeepje en Coco van Eva - die hun personeel graag aan het werk mogen houden met hun immer uitvallende haardossen. En dan nog zoiets: is het hebben van een leuke kat vergelijkbaar met het hebben van een leuk kind? Daarover gesproken kwamen we ook vrij naadloos uit bij weer een nieuwe kijkersvraag: "Vrouwen krijgen vaak de vraag 'waarom' als ze geen kinderen willen, hoe denken jullie daarover?"

Het antwoord daarop en vele andere vragen, zie je hier:

We zijn benieuwd naar jouw mening over deze stelling:

Zou het prettig zijn als we opener konden praten over kinderloosheid, of dat nou gewenst of ongewenst is? En wat zijn dan volgens jou de dingen die mensen vooral wel en vooral niet moeten zeggen?

Reageer via Eva's Instagram óf onder de video op Lize's YouTube-kanaal.

LEES MEER OVER