Close

Vanaf vandaag bij RTL4: De strijd om de kiezer

08 maart 2021 09:03 / Verkiezingen
Antoin Peeters, Eva Jinek en Pepijn Crone
Antoin Peeters, Eva Jinek en Pepijn Crone
V Vanaf volgende week kan Nederland naar de stembus en daarom slaan RTL Nieuws en Jinek de handen ineen tijdens speciale verkiezingsuitzendingen.

Vanaf vandaag tot en met donderdag 18 maart is Jinek & RTL Nieuws: De Strijd om de Kiezer iedere werkdag te zien op het vaste tijdstip van 22.00 tot 23.30 uur. Samen met de politiek verslaggevers van RTL Nieuws, Floor Bremer, Marieke van de Zilver, Fons Lambie en Frits Wester, én de vaste politiek commentatoren van Jinek, bespreekt Eva alle ins en outs van de verkiezingen met haar gasten. RTL Nieuwspresentatoren Pepijn Crone en Antoin Peeters wisselen elkaar af als duiders van alle feiten en cijfers. En zoals we van hem gewend zijn, volgt politiek verslaggever Jaïr Ferwerda het laatste campagnenieuws.

Op woensdag 17 maart komt alles samen in RTL De Uitslagenavond waarin je de uitslagen van deze historische verkiezingen van minuut tot minuut kunt volgen. Eva Jinek en Fons Lambie voeren die avond het gesprek aan tafel en Antoin Peeters duidt alle cijfers en ontwikkelingen die gedurende de avond binnenkomen.