Close

Het spijt Yasmin dat ze 1000 keer per dag ‘sorry’ zegt

27 maart 2021 02:03 / Eva x De Pin
Y Yasmin Boer (25) heeft last van het Sorry Syndrome. Althans dat is hoe ze het zelf noemt. De hele dag door maakt ze excuses en dat spijt haar enorm.

“Soms bied ik zelfs mijn verontschuldigingen aan mezelf aan, omdat ik vergeet iets te doen. Of mezelf stoot. Of belachelijk vaak sorry zeg. Voor ik het weet zit ik dan vast in een sorry-loop.” 

De marketingmanager heeft er spijt van dat ze blijkbaar ergens in haar leven is begonnen met sorry zeggen en het tij niet meer weet te keren. Ze is in therapie geweest, is op boksen gegaan en heeft zelfs een haptonoom in de arm genomen, maar ze blijft haar excuses maken. “Die haptonoom had ik misschien ook niet moeten doen, sorry.” 

Yasmin heeft dagen waarop ze meer dan 1000 keer sorry zegt, waardoor haar collega’s het niet eens meer horen. Collega Dalila: “In het begin zei ik nog wel dat het niet uitmaakt of dat ik haar vergaf ofzo, maar daar ben ik mee gestopt. Sorry hoor, ik blijf bezig.” 

Gek genoeg biedt Yasmin niet altijd haar excuses aan. Zo zegt haar beste vriendin: “Ze is met mijn vriend naar bed gegaan en nu woon ik op straat omdat hij mij de deur heeft gewezen, maar toen keek ze me alleen maar glazig aan.” 

De Pin is het feministische zusje van De Speld. Ze delen hun satire, observaties en andere grappen iedere zaterdagochtend op deze plek. Wil je meer? (En ja, natuurlijk wil je dat!) Volg hen dan op Instagram of doe een Pin-binge op hun website

Martine Bakker en Maartje Willems

LEES MEER OVER