Close

De grootste seksuele fantasie van deze vrouw is een orgasme

10 april 2021 11:04 / Eva x De Pin
W Weg met de saaiheid! De 34-jarige Mila heeft het lang voor zich gehouden, maar sprak er met ons open over: haar grootste seksuele fantasie is een orgasme.

“Het is niet iets waar je makkelijk over praat, ik wil natuurlijk niet raar overkomen”, vertelt Mila. Ondanks meerdere seksuele contacten heeft ze haar fantasie daarom nog nooit in de praktijk gebracht. “Ja, het is nu eenmaal niet echt iets voor op een onenightstand.”

Toch blijft haar wilde fantasie Mila bezighouden. “Ik krijg het er helemaal warm van als ik er aan denk. Maar goed, nooit warm genoeg dus.” Op dit moment is Mila vijf maanden met iemand aan het daten en overweegt ze het ter sprake te brengen. “Ik weet niet of het al kan en ik wil natuurlijk niets verpesten. Maar ergens denk ik: fuck it, ik ga het gewoon zeggen, na een paar wijntjes. Misschien is-ie wel in voor eens iets anders.”

De Pin is het feministische zusje van De Speld. Ze delen hun satire, observaties en andere grappen iedere zaterdagochtend op deze plek. Wil je meer? (En ja, natuurlijk wil je dat!) Volg hen dan op Instagram of doe een Pin-binge op hun website

Aïda Peimaei