Close

Vrouw weet niet of ze op Tinder met jongen of karper aan het praten is: 'Wat een onzin komt er uit die gast of vis'

02 oktober 2021 08:10 / Eva x De Pin
D De 24-jarige Jessica is na een match op Tinder aan de praat geraakt met een jongen met een grote vis als profielfoto. Na een vrij bizarre openingszin nam het gesprek een nog gekkere wending, waardoor Jessica zich inmiddels afvraagt: praat ik met de jongen of de karper?

“Deed het pijn toen je mij uit het water trok?”, opende de jongen het gesprek. “Hahaha, leuke openingszin”, typte Jessica nog zonder dat ze echt de logica ervan begreep. “Ga je anders mee op date naar een sushi-restaurant?”, vervolgde de jongen of vis. "Dan kan je me helemaal opeten." “Pfff… wtf”, zucht Jessica, waarna ze besluit om maar even niet meer te reageren.

Na dagen van Tinder-stilte krijgt Jessica ineens weer een bericht. “Bluhppp, neuken? Bluuuuhhp”, leest ze op haar beeldscherm. “Zeg, ben jij wel lekker bij je hoofd, of kop?”, stuurt ze terug. 

Inmiddels heeft Jessica de match teruggegooid in de vrijgezellenvijver. “Genoeg andere vissen in de zee."

De Pin is het feministische zusje van De Speld. Ze delen hun satire, observaties en andere grappen iedere zaterdagochtend op deze plek. Wil je meer? (En ja, natuurlijk wil je dat!) Volg hen dan op Instagram of doe een Pin-binge op hun website

Hanna Koek en Tom Baalbergen

LEES MEER OVER