Close

Man in strak wielrenbroekje wil graag dat jij naar die latex bobbel staart

16 oktober 2021 07:10 / Eva x De Pin
E Een 29-jarige man die vandaag in Utrecht rondloopt in een strak sportbroekje, wil graag dat iedereen naar zijn zak staart.

Volgens kenners verklapte de naadloze afwerking de mans agenda: “Zo’n broek laat weinig aan de verbeelding over, dan wil je maar één ding”, aldus een beduusde voorbijganger. 

Ook Alisa (30) werd met de zaak geconfronteerd. “Ik wandelde door het park, maar daar weet ik eigenlijk niet zoveel meer van. Het enige wat ik me kan herinneren zijn contouren. Heel veel contouren.” 

De man, die verder anoniem wenst te blijven, bevestigt alle beweringen: “Met deze broek wil ik eigenlijk zeggen: ‘Dames, kijk maar eens goed’. Het is zonde als alleen ik het kan zien, dus vind ik het fijn dat ik mijn zaakje op deze manier met iedereen kan delen.”

De Pin is het feministische zusje van De Speld. Ze delen hun satire, observaties en andere grappen iedere zaterdagochtend op deze plek. Wil je meer? (En ja, natuurlijk wil je dat!) Volg hen dan op Instagram of doe een Pin-binge op hun website

Danique Leenstra

LEES MEER OVER