Close

Vrouw die naar trein sprint kan in haar mondkap lekker trippen op eigen Smullers-ademhaling

20 november 2021 07:11 / Eva x De Pin

Zodra Daria het perron op rent, ziet ze de deuren van de intercity sluiten. Snel propt ze het laatste patatje in haar mond, trekt een sprintje en wurmt zichzelf net op tijd de trein in. Gelukt! Nu kan Daria de rest van de treinreis lekker in haar mondkap trippen op haar eigen Smullers-ademhaling. 

"Niks zo irritant als op het nippertje je trein missen", zegt Daria terwijl ze met bezweet hoofd in een stoel ploft. Onder haar mondkap kietelt de lucht van uitjes, mayo en curry haar neusgaten. "Zo, even op adem komen hoor", zegt ze, terwijl ze bij elke ademstoot een nieuwe hap Smullerslucht inademt.

Vanuit haar stoel kijkt Daria naar het landschap dat voorbijglijdt. Haar vingers zitten nog onder het zout en de mayo. Ze veegt ze af aan haar mondkapje. "Poeh, het ruikt hier echt mega naar friet." Daria kijkt de coupé rond. "Krijgen jullie daar ook zo’n honger van?"

De Pin is het feministische zusje van De Speld. Ze delen hun satire, observaties en andere grappen iedere zaterdagochtend op deze plek. Wil je meer? (En ja, natuurlijk wil je dat!) Volg hen dan op Instagram of doe een Pin-binge op hun website

Danique Leenstra en Janneke Rinzema

LEES MEER OVER