Close

Vrouw die altijd al fotograaf wilde worden nu heel goed in filters selecteren

27 november 2021 08:11 / Eva x De Pin
A Als kind wilde Vivian niets liever dan fotograaf worden. Dankzij de drie cameralenzen op haar iPhone en haar goede oog voor het selecteren van filters op Instagram is die droom een soort van uitgekomen.

"Het leek me altijd geweldig om alles te leren over sluitertijd, witbalans en belichtingscompensatie. Maar ja, dan moet je zo’n hele fotografie-opleiding volgen en daar moet je je dan weer jaren voor inzetten enzo", zegt Vivian. "Gelukkig heb ik me nu gespecialiseerd in Gingham, Clarendon en Lark en heb ik dat helemaal niet meer nodig." Blij kijkt Vivan naar haar telefoon. "En zo’n fotocamera is ook nog eens super duur. Terwijl je er niet eens mee kan bellen."

Dankzij de filters op haar telefoon is Vivian tegenwoordig niet alleen fotograaf, maar ook reispromotor, marketingmanager, producttester, visagist en topmodel. Volg jij Vivian al?

De Pin is het feministische zusje van De Speld. Ze delen hun satire, observaties en andere grappen iedere zaterdagochtend op deze plek. Wil je meer? (En ja, natuurlijk wil je dat!) Volg hen dan op Instagram of doe een Pin-binge op hun website

Janneke Rinzema en Martine Bakker

LEES MEER OVER