Close

'One life to live, dus laten we vooral geen tijd verspillen'

17 oktober 2022 11:10 / Droom groot
Marian Spier
Marian Spier
E Er is weinig zo bevredigend als een verse week. Een nieuwe kans om het leven bij de lurven te grijpen en er wat van te maken! Omdat iedereen weleens een mentaal duwtje in de rug kan gebruiken om groot te blijven dromen, of een shotje inspiratie voor wat dan ook, deelt Eva haar favoriete lessen en inzichten iedere maandag.

Wijze woorden van Marian Spier op deze maandagmiddag! Ik sprak met haar ook over de praktische kanten van het bestaan, zoals hoe je ervoor zorgt dat je als zelfstandige het juiste bedrag betaald krijgt. Haar antwoord: Altijd face-to-face een toelichting geven als er vragen zijn over het bedrag, en nooit iets gratis doen of voor minder, alleen maar omdat een groot bedrijf erom vraagt. Tenzij het voor een goed doel is.

Als iemand uiteindelijk niet akkoord wil geven op jouw bedrag, is dat ook goed! Dan was die klus gewoon niet voor jou. Ik vroeg Marian hoe ze dan met die ‘nee’ omgaat, of ze daar geen last van heeft, en waar ze haar ego dan parkeert. “Ik denk gewoon: one life to live, laten we vooral geen tijd verspillen.”

LEES MEER OVER