Close

Droom Groot is jarig!

24 november 2022 02:11 / Droom groot
D Droom Groot is jarig! Het boek dat ik maakte met Lizzy van Hees en Veerle Weustink is deze week 1 jaar oud en er zijn al 45.000 exemplaren verkocht! Over dromen gesproken…

In december neem ik ons papierbaby op tournee, langs een paar van de mooiste boekhandels van Nederland, en je bent van harte welkom. Ik vind het heerlijk om lezers te ontmoeten, om te praten over de mensen in dit boek die ik zo bewonder, over hoe hun ervaringen mijn leven hebben veranderd en wat wij allemaal van ze kunnen leren. 

Ik blijf wel altijd heel lang plakken want ik ben gek op boekenwinkels en ik signeer ook heel graag jouw boek, mocht je dat willen. En mijn coauteur Lizzy van Hees is er ook bij!

Het eerste bezoek staat gepland op zondag 4 december in Heemstede, in de prachtige Boekhandel Blokker. Via deze link zie je hoe jij je kan aanmelden.

Dit zijn de andere boekhandels waar we naartoe gaan:

  • Op zondag 11 december zijn we bij Paagman in Den Haag (Frederik Hendriklaan). Vanaf 13.00 uur. Hier vind je alle informatie.
  • Op vrijdagavond 16 december zijn we bij boekhandel Dominicanen in Maastricht, vanaf 19.00 uur. Alle informatie vind je via deze link
  • Op zondag 18 december signeer ik bij Van Rossum in de Beethovenstraat in Amsterdam. De exacte tijd houden jullie van mij tegoed!
Eva Jinek

LEES MEER OVER