Close

Over eva

Hoi!

Wat leuk dat je er bent. Deze site is de plek waar ik al mijn journalistieke werk en interesses, hobby's en persoonlijke afwijkingen bij elkaar breng. Oké, de afwijkingen nauwelijks, maar al het andere krijgt ruim baan. Dat doe ik niet alleen, maar samen met redacteuren Lizzy en Kyrie, die net als ik niets liever doen dan interessante mensen en verhalen verzamelen én met jullie delen.

Dit is dan ook een plek voor nieuwsgierige mensen die nog niet alles zeker weten. Want alles zeker weten is retesaai en nodigt niet echt uit tot groei. En daar ben ik dan wel weer heel erg in geïnteresseerd, want als het goed is stopt dat nooit. Af en toe doet het pijn, maar het levert ook altijd wat op.

Met dit platform richt ik me in het bijzonder tot werkende vrouwen die belangstelling hebben voor de wereld om hen heen, hier in Nederland en daarbuiten. Vrouwen die geïnteresseerd zijn in mensen en hun prachtige drijfveren, schitterende tekortkomingen en natuurlijk ook hun prestaties… en katten. Geintje. Soort van.

Laat je me weten wat je denkt? We horen het graag via evajinek@rtl.nl.

Liefs,

Eva

Redactie

Lizzy van Hees

Floor Bakhuys Roozeboom

Cathelijne Blok

Zahra Boufadiss

Eva Eikhout

Peper Hofstede

Malou Holshuijsen

Kim van der Meulen

Hanneke Mijnster

Vanja van der Leeden

Mandy Miezelmoe

Kyrie Stuij